Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко разход дават вашите 155-ци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
    Ми 26/100 и две гуми

Така май ще стане по ясно
    155 осем хиляди клапана 16 вериги
    0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• последно.. София - Петрич
      158 км - 10,8 литра..
      спокойно каране
      (освен магистралата и след Кресна, ... там един Х6 изхвърча напред .. и ми обра милицоинерите...)
      AR 155 2.0 16V Never Forget You
      AR 166 2.4 JTD

Comment

• 30 литра за 250км само градско без никакви изсилвания
        трябва да го сметна колко идва на 100
        Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

• както и да ги смяташ колега ти гори 12 /100 градско толкова излиза
          sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
          Suzuki GSXR 750 W настоящ
          Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

• Както и да го смятам, както и да засичам на бензин не е работа.Друго си е газчицата 10-12 наи много, градско и извън градско.Пък може и по малко да гори незнам,мисля че с 10лв е нормално да се минават 100 км,а ако остане няма да и се разсардя

Comment

• абе колега газта е добре щото по евтина ама никой абсолютно никой не може да ме обеди че колата върви еднакво на газ и на бензин аз моята си я карам на бензин и това е верно че гори ама и върви за това предпочитам така, газ ще и сложа единственно .................... блаааа няма да и сложа газ

Comment

• 6км. = на 1ч и 20мин.... Кажи ми като твоята върви толкова много на бензин ще ги вземеш ли по-бързо от мен тия разстояния....

Ааа забравих разхода= 13литра газ х 0.74 = 10лв.
                12литра бензин х 1.80лв. = 21.60лв.
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                  6км. = на 1ч и 20мин.... Кажи ми като твоята върви толкова много на бензин ще ги вземеш ли по-бързо от мен тия разстояния....

Ааа забравих разхода= 13литра газ х 0.74 = 10лв.
                  12литра бензин х 1.80лв. = 21.60лв.
                  Е,6км не са чак толкоз много-майтап

Забрави обаче да споменеш минимум 1000лв за ГИ,+ после съпътстващите профилактики и проблеми.

Относно разхода,в най-големия студ-19-20,сега вече е супер-около 15
                  2011 Giulietta MA-ex
                  1995 155 1.8 TS 8V
                  2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщение
                    абе колега газта е добре щото по евтина ама никой абсолютно никой не може да ме обеди че колата върви еднакво на газ и на бензин аз моята си я карам на бензин и това е верно че гори ама и върви за това предпочитам така, газ ще и сложа единственно .................... блаааа няма да и сложа газ
                    Амии не се обиждай, ама това означава, че си доста ограничен. А да не могат да те убедят в нещо реално и възможно е още по-тъжно..
                    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

• За газ си има кошнички като Тъпото, на "совалката" гНЯз - никога ...

Иначе, за да не съм съвсем OFF по темата 11-12/100 в София. Извънградско поне от година не съм я разтъпквал, последно беше 8 и четвърт...
                      Last edited by TRENDi; d.m.y г., 16:59.
                      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

• Лично аз на мойта не съм усетил някаква фрапираща разлика във вървенето,а единствено в джоба като я зареждам.Вярно е,че колата е направена за бензин,който може да си я кара на бензин.

Comment

• градско 11-12 на 100 извън около 7-8
                          alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

• Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                            Е,6км не са чак толкоз много-майтап

Забрави обаче да споменеш минимум 1000лв за ГИ,+ после съпътстващите профилактики и проблеми.

Относно разхода,в най-големия студ-19-20,сега вече е супер-около 15

Чукам на дърво но за момента 5000км. не съм бутнал НИЩО (само възд. филтър си смених, но аз по принцип си го сменям на 5хил. км заедно с маслото)...Уредбата ми за момента е перфектна и не ми е дала нито един разход допълнителен+ това че ми гори = на бензин и никога не ми е качвала над 13литра... Ааа и струва 600лв...

Тааа вече съм я избил...И както се казва мога утре да я продам тая уредба и с тия 300лв. дето ще и взема да си купя нещо, за тия 8месеца където съм карал икономично...

Ноооо всеки си има мнение и всеки сам си решава, кое как му е по-добре
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

• колега VFTI нещо не схванах идеята за 6км=1.20 мин ама как да е, може био имаш предвид задръстванията в софия не знам, как да е на другия колега дето казва че съм ограничен, колега не се обиждам напротив само искам да уточня нещо, не че никой не може да ме убеди а аз не искам да ме убеждават, едната газова води след себе си доста други проблеми освен плюса на разхода имаме и следните минуси гниене на ауспуховата система в пъти по бързо, задръстване на инжектори при продължително каране на газ без профилкатично прехвърляне на бензин, по бързо прегаряне на клапани и т.н. да не продължавам с офф-а моята кола като я взех имаше газова ама я махнах с нея м и гореше 19
                              смятай 2007г. декемвруи месец на бензин 11-13 според сезона градско извънградско 7-7.5

Comment

• между 11 и 12 градско и 7,5-8,5 извънградско при всякакво ръчкане , е без много изцепки разбира се!. Това е на газ. На бензин е подобен разхода.
                                Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1994

Comment

Working...
                                X